Projecten

Projecten

Diverse klanten in binnen- en buitenland hebben de weg naar Romeo  gevonden. Bekijk hier de verschillende projecten die Romeo voor hen heeft begeleid.
Stuk voor stuk succesverhalen.

Green Your Day

Werken met bloemen en planten is niet moeilijk. Romeo bewijst dat al jaren via zijn eigen inspiratieplatform Green Your Day. Vele duizenden mensen volgen al zijn ideeën en mooiste creaties om daarna zelf aan de slag te gaan.

Green Friday, Conceptstore Shanghai

Green Friday is een stadsplantenwinkel met horeca in Shanghai. Groen is in Shanghai een steeds populairder wordende trend. Samen met het team van Green Friday heeft Romeo de totale look and feel bepaald: kleuren, materialen, lampen, meubels, alles.

Discovery Center IPM Essen

De IPM Messe is een van de meest toonaangevende vakbeurzen voor de tuinbouw, ter wereld. Meer dan 50.000 bezoekers uit verschillende groenbranches komen ieder jaar opnieuw op deze plek hun kennis uitbreiden.

Herpositionering Blume2000

Blume2000 is een bloemen- en planten winkelketen, met 200 winkels over heel Duitsland. In 2014 besloot Blume2000 dat verandering noodzakelijk was.

Retail Lab, Glee Birmingham

Glee Birmingham is de meest waardevolle vakbeurs voor tuin en buitenleven in de UK.

Redesign Office Blume2000

De stijl van het hoofdkantoor paste niet meer bij de nieuwe stijl van Blume2000. Daarom werd de vraag aan Romeo gesteld om ook het nieuwe dna van Blume2000 door te voeren op deze centrale plek.