Over
Romeo

Creative (business) consultant en inspirator

Romeo Sommers. Als creative business consultant en inspirator reist hij de wereld rond om met zijn out of the box denk- en werkwijze ondernemingen een vernieuwende (groene) succesboost te geven.

Organisatoren van beurzen en events, maar ook kwekers, producenten en winkel(keten)s in de groenbranche weten Romeo te vinden zodra het tijd is om een nieuwe weg in te slaan. Omdat zij, door Romeo, beseffen dat groen nooit charisma verliest en altijd de aantrekkingskracht vergroot. Mits inspirerend ingezet. En dat is exact waar de kracht van Romeo ligt, en waar jullie succes te vinden is. Dat heeft hij inmiddels internationaal bewezen.

Green your day

Met het eigen unieke online platform Green Your Day bereikt Romeo meer dan 25.000 mensen per maand, die hij steeds weer opnieuw inspireert om meer met bloemen en planten in huis te doen.

Iedereen heeft groene vingers.
En wanneer die groene vingers geïnspireerd aan de slag gaan, wordt het land weer groen. Geheel volgens Romeo’s missie.

TESTIMONIAL KLANT LOREM IPSUM- Afzender 1
TESTIMONIAL KLANT LOREM IPSUM- Afzender 2
TESTIMONIAL KLANT LOREM IPSUM- Afzender 3

De kracht van groen

Groen geeft energie. Groen is zuurstof. En groen trekt mensen aan. Niet alleen binnen de groenbranche: steeds meer andere branches ontdekken de kracht van groen en zetten die in. Groen krijgt niet alleen nationaal, maar ook internationaal een steeds prominentere rol. Dit opvallend toepassen binnen je business is essentieel: daar ligt jullie succes. En Romeo’s expertise.

Waar het begon…

Als kind dacht hij dat zijn carrière zich in de modebranche zou ontwikkelen en afspelen. Maar dat liep anders. De groentetuin van de buurman fascineerde Romeo al als kind. Dat is waar de liefde voor het groen begon. Die liefde, gecombineerd met een mega creatieve geest en het vermogen buiten gebaande paden te denken én te gaan, vormen de grondslag van de successen die Romeo met zijn klanten behaalt.

Televisie

Als trendwatcher en bekend tv-presentator (SBS6 De Tuinruimers met Rob Verlinde en RTL 4 Koffietijd) verzorgt Romeo regelmatig lezingen, workshops en demonstraties. Je ziet hem ook als gast aan tafel bij diverse nieuwsprogramma’s, wanneer aandacht wordt gevraagd voor woon- en lifestyletrends.

Bij Koffietijd is hij vast expert in het team. Wekelijks inspireert hij de kijkers thuis om met bloemen en planten aan de slag te gaan.